AcasăNews“Forta” lui Ungureanu se dizolva ecologic!

“Forta” lui Ungureanu se dizolva ecologic!

Razvan Ungureanu risca sa fie radiat in prag de alegeri, dupa ce Partidul Ecologist Roman a cerut Parchetului dizolvarea formatiunii fostului premier, Forta Civica.

Pe Razvan Ungureanu l-a ajuns blestemul lui Mihail Neamtu: risca sa-si piarda partidul!

PER reclama incalcarea legii partidelor politice de catre Forta Civica inca de pe vremea cand formatiunea era condusa de Adrian Iurascu si cere dizolvarea si radierea acestei formatiuni din Registrul partidelor politice.

Danut Pop si-a pus in cap sa curete Registrul partidelor politice

Motivul concret: Forta Civica nu a reusit sa obtina, la doua alegeri succesive, 50.000 de voturi, numarul minim prevazut de lege. Conform datelor existente, formatiunea condusa pe atunci de Iurascu nu figureaza cu vreun vot la alegerile (locale si generale) din 2008, iar la scrutinul din 2004 a participat doar la alegerile locale, unde a obtinut doar 200 de voturi la Consilii locale si 602 la Consilii Judetene. Iar daca reclamatia semnata de liderul PER, Danut Pop, va avea succes la procurori, Razvan Ungureanu se va trezi in postura amicului Mihail Neamtu, respectiv fara ”vehiculul” de la care asteapta, in prezent, sa-l duca in Parlament, in aceasta toamna.

Petre Roman, in colimator

Pus pe ”ecologizarea” Registrului partidelor politice, PER a depus, tot ieri, reclamatii identice la adresa a inca 18 formatiuni, printre care si ”Forta Democratica” a lui Petre Roman, alt fost premier. Revenind insa la pericolul care-l paste pe Ungureanu, trebuie spus ca acceptarea solicitarii PER pune dreapta mioritica, care si asa a pornit-o cu stangul, intr-o reala dificultate. Mai exact, toti ”dreptii” de rit nou vor ajunge la mana ”greilor” PDL, partid la usa caruia vor fi obligati sa bata cu speranta ca Blaga si compania ii vor darui cu niste colegii mai de Doamne ajuta. Iar cine traieste cu speranta, se stie, risca sa moara cu nadejdea.

[poll id=”353″]

author avatar
Simona Badulescu
821 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger