AcasăNews“Dear Google boss” i-a raspuns unei fetite care vroia un job la...

“Dear Google boss” i-a raspuns unei fetite care vroia un job la companie

O fetita in varsta de 7 ani, din Hereford, Marea Britanie, a trimis o scrisoare gigantului IT din Silicon Valley, cu rugamintea de a obtine o slujba. Nu a trecut mult timp pana cand a primit raspuns, chiar de la directorul executiv, Sundar Pichai.

“Dear Google boss” si-a inceput scrisoarea Chloe Bridgewater, povestind despre dorinta ei de a lucra la Google, in felul in care un copil percepe viata corporatista(jucarii intre birouri si masinute de karting).

„Daca vei continua sa muncesti din greu si sa-ti urmezi visurile, poti realiza ceea ce iti doresti. Astept cu nerabdare sa primesc cererea ta pentru slujba cand vei termina scoala!”, i-a raspuns CEO-ul Sundar Pichai. Scrisorile celor doi au devenit viral dupa ce, Chris, tatal lui Chloe, le-a afisat pe Linkedin. „Nu pot multumi indeajuns unei persoane atat de ocupate pentru ca si-a facut timp sa aduca visul unei fetite cu un pas mai aproape de realizare, desi nu sunt sigur ca ea este pe deplin constienta ca va fi nevoie de mai mult decat conducerea masinilor de karting (…) pentru a reusi la Google!”, a completat el.

author avatar
Bogdan Borcea
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger