AcasăNews“Croitoreasa” lui Michelle Obama divorteaza pentru o femeie

“Croitoreasa” lui Michelle Obama divorteaza pentru o femeie

Satula de sotul ei, Vincent, Jenna a incercat amorul lesbian

Jenna Lyons, directorul de creatie al companiei J Crew, preferata lui Michelle Obama, se desparte de sotul ei, Vincent, de dragul unei femei.

Satula de sotul ei, Vincent, Jenna a incercat amorul lesbian

Jenna Lyons, una dintre cele mai influente femei de afaceri din Statele Unite, divorteaza. Lyons, care este director de creatie al companiei J Crew, de unde Michelle Obama isi cumpara majoritatea hainelor, a ajuns la concluzia ca nu mai este fericita alaturi de sotul ei, Vincent Mazeau. Potrivit apropiatilor, Jenna, care castiga anual cinci milioane de dolari, si-a gasit echilibrul  in bratele unei femei, si ea implicata in lumea modei.

Deocamdata, jurnalistii nu au reusit sa descopere identitatea iubitei misterioase, alaturi de care Lyons viseaza sa se mute cat mai curand.

author avatar
Alina Creanga
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger