AcasăNews“Buldogul” Blaga maraie la Boc

“Buldogul” Blaga maraie la Boc

Revenit in prim-planul vietii de partid, Vasile Blaga i-a reprosat lui Emil Boc lipsa de disciplina existenta astazi in PDL si propulsarea in functii a unor incompetenti.

Vasile Blaga arunca in carca lui Emil Boc toate relele partidului

Partidul zace inert si nu ia nicio decizie, a reclamat Blaga in timpul intrunirii BPN. Nemultumit si pornit, actualul presedinte al Senatului a reclamat si numirea in inalte functii a unor persoane total nepotrivite, pe criterii “fara legatura” cu profesionalismul si competenta. Dupa ce si-a varsat naduful, Blaga a cerut evaluarea fiecarui ministru si secretar de stat, urmata de eliberarea din functie a persoanelor care nu corespund cerintelor postului. Nici nu a terminat bine Blaga cu Boc, ca Ioan Oltean s-a napustit si el asupra lui Daniel Funeriu, pe care l-a acuzat, pe un ton ridicat, ca i-a urcat in cap sindicalistii din educatie din Bistrita. “Esti cel mai antipatic ministru si cel mai rau vazut in teritoriu!”, a atacat dezlantuit Oltean, dand semne ca nu are de gand sa se opreasca.

Emil Boc a sfarsit criticat de Vasile Blaga pentru modul in care gestioneaza partidul si de alti democrati pentru deficitul de imagine adus PDL-ului

Meciul celor doi a fost suspendat de Emil Boc, care i-a cerut lui Oltean sa suspende, dar doar pentru moment, ostilitatile. Spiritele s-au calmat pentru moment, dar s-au reinflamat ieri, cand parlamentarii PDL au acuzat “deficitul de imagine” adus de Guvern si premier asupra partidului. Ostilitatile au fost deschise tot de Blaga, care i-a spus lui Boc ca o simpla remaniere nu va fi de ajuns, “este nevoie de o miscare mai ampla in Guvern”. Iar stafeta a fost preluata de Cezar Preda, care i-a sugerat lui Boc sa plece.

Boc isi nauceste si mai tare pedelistii

Mesajele confuze date de Emil Boc in privinta alegerile, cel putin, justifica reprosurile le care i le aduce Vasile Blaga. Nu de alta, dar seful PDL si al Guvernului ba lasa sa se inteleaga ca un scrutin comasat ar fi in continuare posibil, dar nu in toamna ci in vara, ba da asigurari ca pana la alegerile parlamentare “e cale lunga”. Cu asemenea indicatii pretioase, binenteles ca pedelistii raman in stand-by si nu iau nicio decizie, situatie care-l scoate din sarite pe Blaga. Stare neameliorata cu nimic de optimismul manifestat de Boc care, fara sa spuna pe ce anume se bazeaza, sustine sus si tare ca PDL va recupera, pana la alegeri, o parte “consistenta” din increderea si voturile pierdute din cauza masurilor de austeritate.

Csaba Asztalos canta prohodul premierului Boc

Csaba Asztalos ii zice de rau lui Emil Boc

Udemeristul Csaba Asztalos prezice „o schimbare de lider la nivelul PDL, implicit la Guvern”. „Daca se va face schimbarea la nivel de prim-ministru, nici functia de presedinte al partidului nu mai are logica sa ramana la aceeasi persoana”, ii cobeste Csaba lui Emil Boc. Iar pentru ca seful sau, Kelemen Hunor, a precizat deja ca UDMR nu vrea premier independent, Pythia udemerista spune ca Vasile Blaga si Theodor Stolojan, doi pedelisti cu acte de partid in regula, il pot inlocui oricand pe Boc.

[poll id=”188″]

author avatar
Simona Badulescu
764 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger