AcasăNews“Arogantul” Bob Dylan!

“Arogantul” Bob Dylan!

Per Wastberg, un membru marcant al Academiei Suedeze, tuna si fulgera  impotriva “arogantei” lui Bob Dylan, comentand lipsa de reactie a celebrului muzician, dupa primirea, la 13 octombrie, a premiului Nobel pentru literatura.

“Comportamentul sau este nepoliticos si arogant. Aceasta este o situatie fara precedent”, spune Wastberg, care spera, totusi, ca Dylan va iesi din mutenie si va participa la ceremonia oficiala de inminare a premiilor Nobel, ce va avea loc la Stockholm si Oslo, pe 10 decembrie. “Ipoteza ca el sa vina la Stockholm este din ce in ce mai putin plauzibila, mai ales dupa declaratiile lui Wastberg”, a comentat Asa Linderborg, redactor sef la cotidianul Aftonbladet.

In seara anuntarii premiului, Bob Dylan a cintat linistit in Las Vegas, printre altele, si piesa lui Franck Sinatra, “Why try to change me now?”, probabil cu subinteles.

Anders Barany, alt academician suedez, care inmaneaza, oficial, Premiile , a comentat pe blogul sau, ca si alte personalitati au ignorat Comitetul Nobel: un caz notoriu este cel al scriitorului Jean Paul Sartre, singurul laureat Nobel pentru Literatura, care, in 1964, a refuzat voluntar sa primeasca distinctia.

author avatar
Bogdan Borcea
192 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger