Cauta

“Angry Boc” darama tot!

Pasiunea premierului Emil Boc pentru cunoscutul joc “Angry Birds” explica rapiditatea cu care o mana de om a reusit sa faca praf o tara intreaga.

Emil Boc a invatat cum sa bombardeze economia jucandu-se pe iPad

De cand s-a cocotat in fruntea Guvernului, democrat-liberalul Emil Boc nu a incetat sa uimeasca intreaga Romanie. Din cateva miscari agile, premierul a dinamitat pensiile si salariile bugetarilor, de veniturilor romanilor alegandu-se doar praful. Ametit dupa atatea lovituri incasate, poporul a aflat in sfarsit ce-l mana-n lupta pe micul Boc si de unde-i vine indemanarea.  Dezvaluirea a fost facuta chiar de seful Executivului care a declarat ca obisnuieste sa joace, alaturi de fiicele sale, celebrul joc “Angry Birds”, pe care il are de altfel stocat si in iPad.

A devenit mai puternic, „level” cu „level”

Acest detaliu nesemnificativ pentru premier dezleaga insa marile mistere ale guvernarii. Pentru cei care nu sunt totusi familiarizati cu jocul, trebuie precizat ca el se inscrie in categoria celor de indemanare. Astfel, cu ajutorul unei prastii in care se afla o pasare furioasa, jucatorul poate face praf divese alte obiecte sau vietati. Cu cat distrugi mai mult, cu atat esti mai tare.  Prin urmare, jocul preferat al premierului seamna perfect cu modul in care acesta a actionat din 2009 incoace. Cum ferastraul, coasa sau toporul sunt unelte rudimentare, ca sa dea gata o tara intreaga,  seful Executivului s-a “updatat”, transformandu-se intr-un “angry Boc”. De la scaderea salariilor cu 25%, la impozitarea pensiilor si la impunerea unor noi biruri, prim-ministrul a urcat de la un level (nivel) la altul. Consecinta: ca si in joc, a capatat mai multe puncte si mai multa putere, devenit astfel greu de urnit atat din fruntea partidului, cat si de la Palatul Victoria. Daca este sa ne luam insa dupa spusele premierului, eticheta care i s-ar potrivi si mai bine ar fi aceea de pasare furioasa de noapte, Boc marturisind recent  ca atatea reduceri salariale si disponibilizari i-au cam dat niscaiva insomnii.

 

Ultimele stiri

  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Exit mobile version