Acasă“Am decis sa ma bucur de ea!” Tanara care si-a organizat propria...

“Am decis sa ma bucur de ea!” Tanara care si-a organizat propria inmormantare

O tanara de 22 de ani si-a uimit familia si prietenii dupa ce si-a organizat propria inmormantare pentru a se putea bucura de ea, atata timp cat este in viata.

Zeng Jia a cheltuit o avere pentru a-si pune in ordine toate detaliile pentru ceremonia funerara, cu tot ce se cere, sicriu, flori,  persoane indoliate si multi fotografi. Chinezoaica a spus ca nu vrea sa plece de pe lumea asta, fara sa se bucure de “marele” eveniment.

Pentru a arata ca un cadavru, Zeng a angajat un profesionist care i-a facut un machiaj pe cinste. Tanara i-a socat pe toti cand a zis ca este pacat ca oamenii cheltuiesc o gramada de bani pentru inmormantare, fara a se putea bucura de ea.

Dupa ce a stat mai bine de o ora in sicriul impodobil cu flori, chinezoiaca s-a ridicat si a spus tuturor ca de acum va pretui si mai mult viata, arata The Sun.

author avatar
Anca Murgoci
1.141 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger