AcasăNews„Lorzii pedofili”, chestiune de securitate nationala in Marea Britanie

„Lorzii pedofili”, chestiune de securitate nationala in Marea Britanie

Reporterii britanici se straduie de ani de zile sa dezvaluie „inelul lorzilor pedofili” si de fiecare data primesc „notificari” de la serviciile secrete prin care sunt atentionati sa nu aduca atingere securitatii nationale.

Pedofilul Cyril Smith, aparat de „securitatea nationala” si dupa moarte

Lorzii pedofili sunt incredintati ca, datorita statutului pe care-l au in conducerea tarii, nimeni nu va indrazni sa le dezvaluie obiceiurile mizerabile. Si se pare ca au pe ce se baza.

Puterea unui „D”

Serviciile secrete, care stau de straja patriei, nu doar au obstructionat anchetele reporterilor cu privire la inelul de lorzi pedofili din Parlamentul Angliei, dar au si distrus, conform The Guardian, probe din cel mai odios dosar al pedofililor care au actionat in ani ’80, recrutand orfani de la o casa de copii Elm Guest House, dintr-o periferie a Londrei, pentru sex cu perversiuni. Toate dezvaluirile facute de presa britanica in anii ’80 au capatat un„D” de la serviciile secrete, ceea ce inseamna „a nu se publica informatii care pot aduce atingere securitatii nationale”.

Nici morti nu sunt „de vina”

Directorul unei publicatii a marturisit pentru Observer ca in 1984, cand avea un dosar despre lorzii pedofili de la Westminster, a fost calcat de 15 politisti in uniforma si doi ofiteri de la Secret Service in civil. Cei mai virulenti jurnalisti, Don Hale, de la Bury Messenger, si Hilton Tims, de la Surrey Comet, amandoi au fost pusi cu botul pe labe de un „D”. Aveau dovezi impotriva liberalului Cyril Smith, parlamentar intre 1972 si 1992, reprezentantul Rochdale, unul dintre cei mai feroci pedofili. Iar „securitatea nationala” isi intinde aripa protectoare si dupa moartea pedofililor, cum este cazul lui Smith, care a abuzat de baieti de la orfelinatul Cambridge House si de la  Knowl View School, din Rochdale. Dar inca are un „D” pe dosarul de pedofilie.

author avatar
Adina Mutar
500 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri