Acasă“Dansez pentru tine”. Publicul a decis: Cine a parasit ringul viselor!

“Dansez pentru tine”. Publicul a decis: Cine a parasit ringul viselor!

Lupta in ringul viselor la “Dansez pentru tine” este extrem de dura si de stransa, de aceea concurentii dau tot ce au mai bun pentru a nu intra la duel. Vineri seara, insa, a venit randul unui alt cuplu sa paraseasca emisiunea.

Pentru unul dintre concurenti si partenerul sau vineri seara a fost ultima seara in care a dansat in ringul viselor, la “Dansez pentru tine”. Desi au intrat in concurs cu toata increderea, prestatia lor i-a trimis la duel.

Cei care au avut emotii enorme au fost cuplurile formate din Dima si partenera lui Iulia Clisu si Elena Ionescu impreuna cu Freek. Cei patru s-au antrenat din greu pentru a convinge telespectatorii ca merita sa fie votati si sa ramana in concurs.

Publicul a decis ca cei pentru care lupta in ringul viselor de la “Dansez pentru tine” ia sfarsit sunt Elena si Adrian (Freek), care au totalizat doar 40,1 % din voturi, in timp ce vedeta din „Pariu cu viata” si Iulia, cea alaturi de care lupta pentru a-si implini visul de a ajuta o profesoara supraponderala, au strans 59,9 de procente din totalul de voturi.

author avatar
Alina Costache