AcasăMONDENZi neagra pentru Daniela Gyorfi! “Sunt sfasiata de durere!”

Zi neagra pentru Daniela Gyorfi! “Sunt sfasiata de durere!”

12 octombrie 2013 – ar fi trebuit sa fie o zi plina de bucurie pentru Daniela Gyorfi.  Artista implineste 45 de ani, dar fericirea-i este umbrita de pierderea mamei sale.

Pana acum, artista si-a serbat ziua alaturi de cea care i-a dat viata. Anul acesta, in schimb, nu va mai fi nicio petrecere si asta pentru ca pe Daniela Gyorfi o napadesc amintirile si plange si acum. Nimic nu-i poate alina durerea din suflet, artista nevrand sa accepte ideea ca mama ei s-a stins.

“De ziua mea nu petrec. Mama nu mai este si sunt sfasiata de durere. Cum as putea petrece? Nu-mi tihneste! In fiecare an faceam petrecere la restaurant seara, si ziua stateam cu mama, acasa, mancam tort, sarbatoream. Altadata, ea era prima care imi zicea “La multi ani!”. Anul asta, de ziua mea, mi-am luat un concert, o sa cant… si altceva ce sa mai fac? Sa plang de dor si de durere… Nu e o fericire ca e ziua mea. De ziua mea as fi vrut sa stau cu cei dragi mie, cu mama, cu fata, cu George…”, a povestit Daniela Gyorfi pentru Wowbiz.

author avatar
Anca Murgoci