AcasăMONDENWilmark, cuvinte frumoase la adresa lui Mihai Petre: “Suntem prieteni de mult...

Wilmark, cuvinte frumoase la adresa lui Mihai Petre: “Suntem prieteni de mult timp!”

Wilmark a fost invitat, luni seara, la o emisiune mondena de la Kanal D unde a vorbit despre despartirea de emisiunea “Dansez pentru tine”. A povestit si ce-a facut imediat dupa ce a aflat vestea trista, dar si-a expus si parerea despre fostul sau coleg din juriu.

Cand a auzit ca nu va mai face parte din echipa de la “Dansez pentru tine”, “micutul Will“ a sunat-o pe sotia sa sa-i spuna ce a decis conducerea de la Pro TV. Nu a vrut ca partenera lui de viata, Ioana, sa afle vestea de la televizor. De asemenea, Wilmark a subliniat faptul ca are o parere foarte buna despre Mihai Petre. In schimb, a spus ca nu i se pare un lucru neaparat bun ca sotia acestuia face parte din juriul de la “Dansez pentru tine”.

“Eu cu Mihai Petre ne cunoastem cu mult timp inainte de a fi colegi la emisiune.Ne leaga o relatie foarte frumoasa de prietenie. Despre el nu pot sa zic nimic de rau. Eu nu cred ca ei au facut ceva intentionat. Nu cred ca a incercat sa ma inlocuiasca cu Elwira.(…) Sot si sotie in juriu? Nu prea pare o solutie de incredere, dar probabil a fost o solutie de compromis”, a spus Wilmark la “Wowbiz”.

author avatar
Anca Murgoci