AcasăMONDENWill Smith, scuze publice după palma de la Oscar. Ce i-a transmis...

Will Smith, scuze publice după palma de la Oscar. Ce i-a transmis lui Chris Rock – VIDEO

Imaginile cu palma pe care a încasat-o comediantul Chris Rock de la cunoscutul actor Will Smith, la recent desfășurata ceremonie de decernare a Oscarurilor, au făcut înconjurul lumii.

După ce a urcat pe scenă și i-a tras o palmă lui Rock, din cauza unei glume pe care acesta din urmă o făcuse la adresa soției sale, Jada Pinkett Smith, Will Smith i-a prezentat scuze publice comendiantului.

Will Smith: Am reacționat emoțional

„Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la Premiile Oscar de aseară a fost inacceptabil și de nescuzat. Glumele pe seama mea fac parte din meserie, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.

Aș dori să-mi cer scuze public față de tine, Chris. Am depășit măsura și am greșit. Sunt jenat”, a transmis Smith, pe pagina sa de Facebook, într-un mesaj datând de la primele ore ale zilei de marți, 29 martie.

Cui a mai prezentat scuze

Totodată, actorul a ținut să prezinte scuze și Academiei și producătorilor ceremoniei, precum și tuturor participanților și privitorilor din lumea întreagă. „Regret profund că purtarea mea a pătat ceea ce a fost o călătorie de altfel superbă pentru noi toți”, a mai transmis starul de la Hollywood.

Will Smith a obținut, la a 94-a ediţie a Oscarurilor, trofeul pentru cel mai bun actor, pentru rolul din „King Richard”.


author avatar
Andrei Coman
260 afisari

3 COMENTARII

  1. Scuzele sant intotdeauna un subterfugiu, o fatarnicie. N-au rost scuzele dupa o fapta reprobabila. Ele sant niste vorbe spuse doar de complezanta. Nimeni nu crede in ele… nici lezatul nici faptasul. Deci, dac-ai comis-o, mai bine taci.

  2. Lasa bai negroteiule de Will Smith, ca o sa iti treaca jena, de cum ajungi acasa, in McMansion-ul tau de negrotei de neam prost ca rudele tale de zei aka cimpanzei din Afrika !! Ha ha ha 🙂 Iar pe marele pitik mic de Chris Rock il doare fix in basca, totul e o comedie ce faceti voi, bai negroteilor ipocriti plini de bani !! Will Smith trebuia sa ii dea si un cap in gura, daca tot a facut o plimbare pana la el, acolo pe scena !!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...