AcasăMONDENVIDEO. Huiduieli la concertul Coldplay de pe Arena Națională, după ce un...

VIDEO. Huiduieli la concertul Coldplay de pe Arena Națională, după ce un manelist a urcat pe scenă și a început să cânte

sursa foto: captură video

Artiștii de la Coldplay au susținut, miercuri seară, un concert pe Arena Națională. A fost un concert mult-așteptat de către fanii români ai celebrei trupe britanice sosite să cânte la București. Veniți cu miile pe Arena Națională, pentru a-i asculta pe favoriții lor.

Concertul a fost presărat cu o surpriză. Una de proporții, s-ar putea spune. Care nu a fost pe placul unora dintre spectatori.

Au fost huiduieli, după ce pe scenă a urcat un cântăreț de manele, Babasha, care a început să interpreteze o melodie. La acel moment, din public s-au auzit fluierături și huiduieli.

Cântărețul de manele a interpretat piesa „Păi Naa”, care, pe contul de YouTube al interpretului Babasha, a fost vizualizată deja de peste 6.800.000 de ori.

Doar că, la scurt timp după ce manelistul a început să cânte, din public s-au auzit huiduieli și fluierături. Semn că nu toți au apreciat momentul muzical surpriză.

Ce a spus solistul trupei

Solistul Coldplay, Chris Martin, a anunțat, pe scenă, cum a decis ca Babasha să cânte pe Arena Națională, la concertul trupei.

„Vreau să spun ceva. Când am aterizat ieri, bine, acum două zile, am hoinărit pe străzi și l-am auzit pe acest tip cântând, atât de frumos, pe stradă. Apoi m-am întors și mă uitam pe top-urile de muzică din România și am fost impresionat, pentru că sunt atât de mulți artiști minunați. Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România, este incredibil”, a spus Chris Martin, citat de stirileprotv.ro.

Trupa Coldplay va concerta pe Arena Națională și joi, 13 iunie.

 

Cine e Babasha

Cântărețul de manele care a urcat pe scenă miercuri seară, la concertul trupei Coldplay, e originar din Bacău.

Pe YouTube, Babasha are 104.000 de abonați, iar pe Instagram a adunat o comunitate de peste 60.000 de urmaritori.

Pe contul de YouTube, Babasha are publicate 16 videoclipuri.