AcasăMONDENVIDEO halucinant cu George Buhnici vorbind despre fetițele de 13 ani. Ce...

VIDEO halucinant cu George Buhnici vorbind despre fetițele de 13 ani. Ce a putut să spună vloggerul!

george buhniciVIDEO halucinant cu George Buhnici vorbind despre fetițele de 13 ani. Ce a putut să spună vloggerul!

George Buhnici a intrat în atenția publică după o declarație controversată cu privire la vergeturile femeilor. Vloggerul nu este însă la prima gafă. El a mai comis-o și în 2013, când a făcut o glumă neinspirată despre fetele de 13 ani.

Clipul devenit viral acum pe TikTok îl are în prim plan pe George Buhnici făcând o gluma neinspirată despre fetițele de 13 ani. Până și interlocutorul său îi spune că tocmai ce a făcut o glumă proastă.

George Buhnici, glume deplasate despre copilele de 13 ani

Potrivit Antena 3, totul s-a întâmplat în 2013, atunci când George Buhnici filma un review auto alături de un jurnalist.

Acesta din urmă i-a povestit lui Buhnici o întâmplare: ”Două fetițe de 10-13 ani m-au văzut trecând cu mașina asta și spun: E roșiiiie!”.

@alecs2127 #foryou #buhnici #wtf ♬ sunet original – alecs27

”La 13 ani ani?” a întrebat George Buhnici. ”Da” a răspuns jurnalistul. ”Și le-ai luat la discotecă, nu?” a spus Buhnici. ”Poftim?” a fost reacția jurnalistului. ”Le-ai luat la discotecă cu mașina, nu?” a insistat Buhnici.

Dialog incredibil cu prezentatorul

”Ce glumă… proastă” a zis cel de la volan. ”Hai că nu ești departe de vârstă cu ele” a continuat George Buhnici. ”Sper să taie Daniel asta” a spus jurnalistul de la volan. ”De ce?” întreabă, lejer, Buhnici, adăugând: ”Nu e pedofilie. La Jilava, fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieții de 23?”. ”Ăăă, nu” spune cel de la volan. ”Nu, nici acolo? Bun, hai să încheiem” spune George Buhnici.

Comentariile au curs la filmarea postată pe TikTok. Un internaut a scris, ironic, citând din George Buhnici: ”Eu nu sunt un astfel de personaj”.

Alții au scris: ”Are apucături de ani buni”, ”Era clar ca nu era doar o scăpare de moment, de context sau whatever”, ”Se vede ce uncomfortable e omul de lângă el și Buhnici tot contiunua „glumița””, ”E clar, prea multe semne dă omul ăsta… puteți să ziceți ce vreți”, ”Omu de mult timp făcea glume d-astea, dar nu ne-am dat noi seama”.

author avatar
Andreea Vlad
1.205 afisari

8 COMENTARII

  1. Omul asta e total dereglat. Si perechea. Niste idoli falsi care acum si-au dat arama pe fata

    • ZIARE.COM SITE-ul EXCREMENTELOR SI ANALFABETILOR FUNCTIONALI UNDE SUNTETI CENZURATI SI INSULTATI , INJURATI DE JEGUL JURNALISMULUI SUB MEDIOCRU

      TOTI RAPANOSII DE PE ZIARE.COM SE CRED JURNALISTI , LING IN CUR CLASA POLITICA SI COPIAZA ARTICOLE DE PE INTERNET SI SUNT MARI ANALISTI CU DAMF DE KAKATI JURALISTI DOBITOCI CE NU S-A LAI VAZUT

      SITE-ul ZIARE.COM , ACESTE REBUTURI CE IMPUT PRESA ROMANEASCA SUNT RUSINEA SI DEZONOAREA ROMANIEI

  2. Prosti ziarici …Doamne !Incetat naibii cu acesata hahalera proasta si laudaroasa Are si el casa ,,mareee”A invitat ziarele sa-i vada parasolarele si ,,complicatele ”tubulaturi pentru apa de ploaie Un pic de simt al realitatii nu ti-ar strica bai buhniciule!

  3. Ba porcule aia chiar este pedofilie…chiar daca fetitele pe la13ani incep sa se sexualizeze au hormoni…dar legal NU E VOIE.Am avut si eu colege prin clasa a5-a care faceau sex dar mintea lor era clar fugita cu sorcova…se duceau in wc fumau tigari si se imbarligau cu baietii.Ce bine ca le-am ocolit pe curvele alea…ma felicit si astazi ca am ocolit asemenea „ocazie”… Una a imbolnavit pe un idiot de sifilis si ala si-a infectat nevasta gravida…a facut un copil handicapat vai de steaua lui si-a distrus familia

    • copilu ala handicapt e Barbu Gh., si masa si sorsa au avut sifiis.
      posteaza pe aici…..

  4. NUMAI DATI DIAVOLII CU SEMNE DE SATAN IN CREIER.DATI ROMANI FRUMOSI SI DESTEPTI.
    DATI ACTORI ROMANI DIN PERIOADA 1960-1990,FRUMOSII ACTORI AI DACIEI.vraca,piersic,cristea avram,silv.stanculescu,repan,iordache,hossu,aha,aha si inca 100 de gagicari internatoinali.
    ERA GENARATIA SOCIALISTA-COMUNISTA,EDUCATA SI TALENTATA CRESCUTA IN SCOALA ROMANEASCA.
    GUNOAIELE SI RESTURILE MENAJERE,CA ASTIA URATI SI TEMBELI,ARUNCATI-LE PE CANALELE
    DE DAJECTIE ALE SENEI,NILULUI,TIBRULUI SI IN LACUL SARAT CU CACA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger