AcasăMONDENVictor Slav o face praf pe Bianca Dragusanu: “Bai, stii care e...

Victor Slav o face praf pe Bianca Dragusanu: “Bai, stii care e problema la tine?”

Invitati la un eveniment monden, unde Bianca a fost mireasa colectiei, Victor Slav a luat foc in momentul in care a vazut ca sotia lui, tinta unor glume din partea gazdelor Daniel Buzdugan si Mihai Morar, nu s-a aratat deloc deranjata, ba chiar a zambit tot timpul.

Victor Slav si Bianca au avut o prima cearta conjugala, dupa ce roscatei, invitata la un eveniment intr-un club din Capitala, i-au fost citite niste scrisori fictive de la fostii iubiti, toate de fata cu actualul sot. Prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV a avut o reactie destul de agresiva si a iesit din club foarte nervos, asta dupa ce si Bianca s-a strecurat printre jurnalisti pentru a pleca de acolo.

Foarte suparat, Victor nu a mai asteptat momentul in care ar fi fost departe de ochii curiosi ai reporterilor si si-a luat la rost sotia, in masina, de fata cu toata lumea.

“Bai stii care e problema la tine?”, a spus Victor in masina. Bianca i-a raspusn: “Dar am plecat, ai vazut, am plecat, ce puteam sa fac”. “Ti-am spus sa nu faci asta ca nu este ok. Dar ce iti spun eu tie toate astea?”, i-a atras atentia prezentatorul meteo.

Discutia dintre cei doi care a fost citita pe buzele lor de un expert in comunicare non-verbala, chemat in studioul de la Kanal D pentru a “descifra” discutia.

author avatar
Alina Costache