AcasăMONDENVictor, despre “intalnirea” Biancai cu Adrian Cristea! “Eu ce sa mai zic?...

Victor, despre “intalnirea” Biancai cu Adrian Cristea! “Eu ce sa mai zic? Am aflat ca…”

Victor Slav - tinta glumelor colegilor din PRO. Acum toti rad de el si spun ca a facut a doua alegere proasta dupa Anda Adam!

Luni seara, in cadrul unei emisiuni mondene, Mircea N. Stoian a facut niste afirmatii incredibile. Chiar daca a spus ca nu exclude posibilitatea ca ceea ce a auzit sa fie doar un zvon, jurnalistul a aruncat bomba –  Bianca ar fi fost surprinsa de Victor cu fostul iubit, Cristea, in ipostaze intime.

Invitat in emisiunea lui Catalin Maruta, Victor a tinut sa comenteze afirmatiile lui Mircea N. Stoian. Prezentatorul rubricii <<Meteo>> a marturisit ca si el ar putea lansa zvonuri despre fostul coleg de platou al roscatei.

“Eu ce sa mai zic? Am aflat si eu ca Mircea N. Stoian nu stiu ce si nu stiu cum. Hai sa trecem mai departe, sa fim seriosi! Ma intreb cand se va inceta cu chestiile astea. Nu ma deranjeaza. Preconizez doar ce s-ar mai putea scrie…”, a spus Victor la Pro TV. Intrebata de Catalin Maruta daca a primit mesaje de felicitare din partea lui Adrian Cristea, Bianca a zis ca nu are nicio importanta si ca pentru ea conteaza doar prezentul.

Citeste si:

Declaratii INCENDIARE! “Bianca s-a intalnit cu un fost iubit, inainte de nunta!”

author avatar
Anca Murgoci