AcasăMONDENVica Blochina despre refuzul Mihaelei Radulescu de a poza in Playboy! “Toata...

Vica Blochina despre refuzul Mihaelei Radulescu de a poza in Playboy! “Toata lumea minte!”

Visul multor barbati este sa o vada pe diva stabilita la Monte Carlo cu cat mai putine haine pe ea. Daca se poate, fara nimic pe ea. Acest lucru pare, insa, departe de a se implini, cu atat mai mult cu cat Mihaela Radulescu a refuzat, candva, 50.000 de dolari, onorariu pentru a aparea intr-o revista pentru adulti.

Presa speculeaza ca, in urma cu aproape un deceniu, moldoveanca lui Dani Otil a fost foarte aproape sa accepte sa pozeze goala, dar discutia nu s-a concretizat. Neintelegerile ar fi aparut in momentul in care ar fi trebuit sa se intocmeasca contractul. Raduleasca ar fi cerut toate actele prin email, lucru cu care redactia „Playboy” nu a fost de acord. Astfel, Mihaela a pierdut un angajament de 50.000 de dolari. Marti, chestionata pe marginea acestui subiect, Vica Blochina a declarat la “Show time” (Antena 2) ca nu crede in suma vehiculata.

“De fapt, toata lumea minte! Aud in stanga si in dreapta, mi se spune, ca nu stiu cine a cerut o suma colosala ca sa apara intr-o emisiune tv. Ciudat, pentru ca eu stiu ca li se ofera doar jumatate. Probabil ca asa a fost si in cazul Mihaelei Radulescu. Nu cred ca i s-a oferit o asemenea suma”, a spus Vica Blochina. Prezenta, de asemenea, in studioul emisiunii moderate de Radu Buzaianu, cantareata Daniela Gyorfi a afirmat ca, pe vremea cand ea a pozat in „Playboy”, a primit un onorariu mai mic de jumatate din cat i s-ar fi oferit divei de la Monte Carlo. In plus, Gyorfi a marturisit ca nu ar avea niciun rost ca Raduleasca sa mai pozeze goala: “De ce sa mai apara in reviste?! Nu stie toata lumea cat e de frumoasa?!”.

 

author avatar
Anca Murgoci