Cauta

Vezi ce probleme a avut Demis Roussos pe scena Salii Palatului

Demis Roussos i-a ridicat in picioare pe spectatorii prezenti la traditionalul sau concert de Craciun de la Bucuresti, desi problemele de sanatate nu ii mai permit sa faca show-uri ca odinioara.

Demis Roussos (65 de ani) le-a promis spectatorilor ca mai vine si la anul la Bucuresti

Demis Roussos este unul dintre artistii pe care romanii  ii iubesc la nebunie. S-a vazut in urma cu doua zile, cand Demis a sustinut traditionalul sau concert de Craciun pe scena Salii Palatului. Din pacate, problemele de sanatate ale maestrului nu i-au permis acestuia sa faca show-uri ca odinioara. Cu toate acestea, spectatorii au aplaudat, au cantat si au dansat mai ceva ca la Revelion.

Fanii artistului au urcat pe scena si au dansat alaturi de preferatul lor

Vizibil slabit, grecul  a patruns pe scena intr-un intuneric coplesitor, ajutat de asistentul sau si sprijinit in baston. S-a asezat pe scaun si si-a salutat fanii. Romani si italieni. Organizati mai ceva ca un comando, inarmati cu steaguri si echipati cu tricouri cu  poza lui Roussos, italienii au savurat fiecare nota, desi vocea grecului s-a mai stins.  Au ramas insa timbrul cald si bucuria de a fi pe scena.

Admiratorii din Italia ai lui Demis au tinut sa vada si spectacolul de la Bucuresti

In vremea asta, romanii s-au certat pe locuri si au demonstrat ca nu au educatia de a participa la un spectacol. S-au bucurat insa de muzica grecului si s-au repezit sa danseze ori de cate ori Demis i-a invitat sa o faca. E drept, elanul le-a fost franat de agentii de paza care i-au gonit de la buza scenei si le-au stins brichetele. Show-ul a continuat insa la lumina mobilelor si s-a incheiat cu piesa „Good bye, my love, good bye”, precedata de mesajul grecului pentru spectatori: „Dumnezeu sa salveze Romania”.

Ca pentru a se asigura ca fanii ii apreciaza prestatia, artistul i-a intrebat aproape la fiecare melodie daca sunt OK. Raspunsul a fost afirmativ, spre bucuria maestrului, care parea ca nu se simte tocmai bine. Si nu doar din cauza problemelor de sanatate, ci si a microfoanelor care nu l-au ascultat si a reflectoarelor care i s-au infipt cu agresivitate in ochi.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version