AcasăMONDENVESTE SOCANTA pentru fanii Akcent: Trupa s-a DESTRAMAT, cu SCANDAL!

VESTE SOCANTA pentru fanii Akcent: Trupa s-a DESTRAMAT, cu SCANDAL!

Milioane de fani vor fi afectati de aceasta veste: Akcent, trupa de  baieti autohtona cu cei mai multi admiratori, s-a destramat dupa 12 ani de la infiintare, insa pana in prezent membrii formatiei nu au facut niciun anunt oficial. Se pare ca baietii nu s-au despartit nici pe departe pe cale amiabila.

Sunt unii dintre cei mai de succes cantareti romani de peste hotare, avand pe pagina de Facebook mai bine de 2.300.000 de fani, clasandu-se astfel pe locul trei dupa Inna si Alexandra Stan. Au cunoscut succesul impreuna timp de 12 ani, insa povestea trupei Akcent se pare ca a ajuns la final, spre dezamagirea admiratorilor.

Potrivit site-ului wowbiz.ro, trupa, formata din Adrian Sina, Mihai Gruia si Sorin Brotnei (Marius Nedelcu, cel de-al patrulea component, a parasit formatia in 2008, n.r.) si-a incetat activitatea in urma cu aproximativ o luna, atunci cand au terminat de onorat cateva contracte importante, in strainatate.

Neintelegerile se pare ca au inceput in urma cu un an, si, pentru ca n-au reusit sa-si rezolve problemele, cei trei sunt acum in razboi, fiind impartiti in doua tabere, Adrian, pe de-o parte, iar de cealalta, Mihai si Sorin.

Se pare ca totul a pornit de la pretentiile ridicate de  Sina, care voia sa incaseze mai multi bani – in contextul in care oricum dupa plecare lui Marius colegii au convenit ca banii pe care inainte ii primea fostul membru sa fie luati tot de Adrian, considerat liderul formatiei. Cei trei au mai stat impreuna pana la sfarsitul lunii iulie, doar pentru contractele din strainatate, care le aduceau cel putin 10.000 de euro pentru fiecare spectacol, potrivit aceleiasi surse.

Drept urmare cei trei s-au separat, insa nu au facut niciun anunt public despre despartire. De o luna, Akcent nu mai exista in formula Adrian, Mihai si Sorin, insa, liderul trupei vrea sa continue, solo, sub acest nume. Acum cei trei, scrie aceeasi sursa, discuta prin intermediul avocatilor, incercand sa rezolve problemele.

author avatar
Alina Costache