AcasăMONDENVedete de la Hollywood care nu au terminat liceul!

Vedete de la Hollywood care nu au terminat liceul!

Au tot ce isi doresc: faima, bani si toata lumea le iubeste si le admira. Insa, oricat de frumoase si cunoscute ar fi, ceva inca le lipseste: diploma de absolvire a liceului.

Vedetele de la Hollywood au considerat ca nici nu au nevoie de studii atata timp cat fac ceea ce le place, si mai si castiga o gramada bani din asta. Potrivit perfecte.ro, vedetele care nu s-au mai sinchisit sa mai treaca pe la scoala de dragul carierei sunt: Rihanna, Britney Spears, Cameron Diaz, Avril Lavigne si Drew Barrymore.

Se pare ca totul a inceput atunci cand si-au facut debutul in lumina reflectoarelor. Frumoasa cantareata originara din Barbados, Rihanna, a renuntat la liceu la 15 ani. Era eleva la liceul Combermere din orasul natal Bridgtown, Barbados. A cunoscut  un producator american ce a ramas impresionat de vocea ei. Asa a ajuns sa-l cunoasca Jay-Z, cel care a facut-o faimoasa.

Nici Britney Spears n-a pus prea mare pret pe scoala. Avea doar 16 ani cand s-a retras de la liceul Kentwood din Louisiana, pentru a-si face o cariera in muzica, la New York. Tot la 16 ani a renuntat si Cameron Diaz. A semnat un contract de modelling cu agentia Elite Model Management si nu s-a mai intors la scoala. in plus, actrita a declarat in nenumarate randuri ca nu i-a placu deloc scoala.

Nici Avril Lavigne nu a apucat sa isi termine studiile. Artista originara din Ontario, Canada, a semnat primul ei contract muzical la 16 ani. Abia doi ani mai tarziu lansa primul ei single, „Complicated”, dar nici pana astazi nu a mai apucat sa se intoarca sa-si reia studiile. Insa, de departe cea mai controversata din acest top este Drew Barrymore. Si-a inceput cariera actoriceasca la 11 luni, avand si parinti celebri, a fost trimisa la reabilitare la 13 ani, iar la 15 ani a plecat de acasa. Nu a mers la scoala, insa asta nu a oprit-o din a ajunge una dintre apreciatele actrite de la Hollywood.

Foto: Facebook

author avatar
Andra Nesu