AcasăMONDENUrari de la vedete, de 1 martie-Martisor!

Urari de la vedete, de 1 martie-Martisor!

A venit primavara, si in prima zi a lui martie, de Martisor, doamnele si domnisoarele primesc si, de ce nu, ofera, simbolic, un dar cat de mic, prins cu un snur alb-rosu. Dar si vorbe frumoase, pentru cei dragi.

Vedetele autohtone au profitat de ocazie, si de faptul ca, prin intermediul Internetului, mesajul lor, insotit de o poza graitoare, ajunge rapid la inimile fanilor, asa ca au trecut la tastat si au… urat! „Martisorul sa v-aduca primavara in privire si in suflet!”, le-a transmis Andreea Marin prietenilor ei de pe Facebook, deloc putini la numar.

Si Andreea Banica a primit un martisor frumos, pe care admiratorii cantaretei au ocazia sa il descopere din fotografia postata de ea pe contul sua de pe reteaua de socializare amintita. Este vorba de un cosulet cu panselute, de toarta caruia sta agatat un snur alb-rosu, simbolul Martisorului. „Am gasit martisorul!Florile ma fac sa zambesc,sa iubesc si sa pretuiesc tot ce am mai scump pe lume. Sa aveti o primavara plina de soare si flori”, le-a transmis zambereata solista prietenilor ei de pe Facebook.

La fel de vesela si de incantata de 1 martie si de revenirea primaverii a fost, sambata, si Corina. Dovada mesajul si poza postate pe Internet – „Ca randunica, sa zbori la nesfarsit, catre o nesfarsita primavara”, insotite de o poza in care solista are in mana un superb buchet cu flori colorate. Totul dupa ce, zilele trecute, aceeasi cantareata le arata fanilor ei ca pregateste martisoare pentru cei dragi.

Asa cum era de asteptat, admiratorii vedetelor au fost incantati sa primeasca urari de la preferatele lor si au profitat de ocazie pentru a le transmite ca le doresc o primavara frumoasa, cu bucurii si impliniri sufletesti si, de ce nu, profesionale.

author avatar
Cristina Stefan