AcasăMONDENUnul dintre bolizii de lux ai lui Tzancă Uraganu, făcut praf într-un...

Unul dintre bolizii de lux ai lui Tzancă Uraganu, făcut praf într-un accident. Cum arată mașina de 200.000 euro după impact – FOTO

masinaUnul dintre bolizii de lux ai lui Tzancă Uraganu, făcut praf într-un accident. Cum arată mașina de 200.000 euro după impact - FOTO

Fratele lui Tzancă Uraganu a făcut praf un Ferrari pe care cunoscutul manelist l-a achiziţionat în urmă cu câteva luni. Miraj Tzunami a fost implicat într-un accident rutier în zona Bragadiru și i-a distrus complet mașina.

Mașina condusă de fratele manelistului a lovit patru autoturisme, apoi a intrat într-un copac.

Fratele manelistului, accident cu un Ferrari

Nu au fost victime, însă pagubele materiale sunt uriașe. Șoferul maşinii a fost testat pentru droguri și alcool, iar rezultatul a fost negativ.

Incidentul a avut loc lângă sediul ANAF din Balotești. În imagini se vede cum mașina s-a izbit de un copac, iar o mare parte din caroserie a fost avariată și o roată s-a rupt. La fața locului au intervenit un echipaj de poliție și o ambulanță.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului. La volanul mașinii Ferrari de peste 200.000 de euro se afla chiar fratele cântărețului. Ambii șoferi implicați au fost testați cu aparatele etilotest și drugtest iar rezultatul a fost negativ.

„A depășit șoferul meu, șoferul de atâția ani de zile, cred că pentru prima oară când face accident. A atins și în momentul când a atins, a pierdut controlul mașinii și ne-am învârtit așa în carosabil până am intrat unde vedeți”, a povestit fratele manelistului, potrivit antena3.ro.

Bolidul de lux a lovit 4 autoturisme

„La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 20:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe șoseaua Alexandriei din Bragadiru, s-a produs un accident.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din Bragadiru, pentru efectuarea de activități din competență, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, în evenimentul rutier fiind implicate 4 autoturisme, respectiv 2 aflate în mers, iar celelalte 2 fiind parcate, toate pe același sens de mers.”, au transmis polițiștii.

author avatar
Andreea Vlad
757 afisari

7 COMENTARII

    • @ZORRO 2022-10-01 13:06 13:06:54
      masina peste 500 cp,tractiune spate probabil,acum vreo 22 ani cu un 4×4 tractiune spate ieseam dupa un drum de pamant,viraj,am accelerat si,tractiune spate,s-a intors pe loc….
      la ferrari astepti ani pana sa cumperi o masina si sunt masini de pista,de circuit,nu de strada…

  1. Daca masina este 200.000 de euro inteleg ca a platit impozit de 50.000 euro. Poate demonstra asta? ANAF mancate-ai p ula ti ganilot , unde esti?

    • S-a grabit sa-si declare veniturile. Are de declarat 1000000 de euro ptr a fi impozitat. ”Baza de impozitare”!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger