AcasăMONDENUnde va face Dan Negru Revelion 2023. Prezentatorul TV va lipsi de...

Unde va face Dan Negru Revelion 2023. Prezentatorul TV va lipsi de Anul Nou, pentru prima dată în ultimii 25 ani

Dan Negru a prezentat nu mai puţin de 22 de Revelioane consecutive la Antena 1, iar în noaptea dintre ani postul obținea audiențe uriașe. Prezentatorul s-a mutat la Kanal D pentru că și-a dorit să realizeze formate smart, după cum a declarat.

Prezentatorul TV nu va fi gaza Revelionului 2023 nici la Kanal D.

Vrea să plece cu familia din ţară

Dan Negru nu vrea să mai audă de Revelion şi nici de urarea „La mulţi ani!”. El a dezvăluit că va pleca din ţară, cu familia, pentru a ignora trecerea dintre ani.

Fac bine, cu familia. Anul acesta chiar o să fie un pic departe. L-am întrebat pe un prieten, pe Răzvan Pascu, care e cu tot ce înseamnă turism, să îmi spună o țară în lumea asta unde nu se serbează Revelionul, unde nu mai aud «La mulți ani!».

Mi-a zis: India. Ei sunt hinduși și nu au nicio treabă cu Revelionul. O să mă duc undeva unde să nu mai aud de revelioane”.

De Crăciun, Dan Negru a fost alături de familia sa, soția și cei doi copii. „Crăciunul… Nu e important unde și cum petreci Crăciunul, ci cu cine”, a precizat prezentatorul de la Kanal D.

Nea Mărin, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu la Revelion 2023 Antena 1

Distracția de Revelion 2023, de la Antena 1, va culmina cu un concurs de Revelioane, care se va da între Nea Mărin și Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, aceștia duelându-se în ringul Revelionului cel neBUN.

Fiecare intră în ringul petrecerii cu o echipă de vedete și aruncă în scenă momente memorabile: Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion.

 

author avatar
Andrei Ștefan