AcasăMONDENUn martor-cheie, despre Elodia: “Am vazut-o dupa ce a fost declarata decedata!”

Un martor-cheie, despre Elodia: “Am vazut-o dupa ce a fost declarata decedata!”

Pe zi ce trece apar noi piste in cazul Elodiei Ghinescu. Marian Detesan, un martor-cheie, a povestit la o emisiune mondena ca a vazut-o pe avocata dupa ce aceasta a fost data disparuta.

Barbatul spune ca nu crede ca inculpatul Cristian Cioaca si-a omoarat sotia. El a decis sa vorbeasca pentru ca observat ca lucrurile incep sa se complice din ce in ce mai tare si ca autoritatile nu reusesc sa solutioneze acest caz.

“Oamenii m-au luat in deradere si m-au descurajat. Vreau sa ajut. Pe 30 august 2007 eram la Brasov, in fata unui hotel si intamplator a trecut si Elodia pe acolo. Eram si cu alti prieteni care au vazut ce s-a intamplat. Ni s-a parut o persoana simpatica si ne-a atras atentia. Ne-am uitat lung si am comentat in urma ei. S-a uitat si ea la noi. Dupa acest moment, s-a urcat intr-o masina neagra cu numar de Brasov”, a spus barbatul invitat la Wowbiz.

Martorul-cheie a tinut sa adauge ca Elodia nu era fericita – se vedea ca are o retinere. Acesta a mai spus ca in acel loc in care a vazut-o pe avocata erau instalate camere de supraveghere.

„Daca se va face rost de inregistrarile video, ma veti vedea si pe mine, dar si pe ea. Sigur hotelul are camere de supraveghere. Cioaca nu avea cum sa o omoare”, a spus Marian Detesan la Kanal D.

author avatar
Anca Murgoci