AcasăMONDENUn cunoscut prezentator TV, mesaj DUR pentru fiica lui: “Noi ne vom...

Un cunoscut prezentator TV, mesaj DUR pentru fiica lui: “Noi ne vom stinge cat de curand…”

Vedeta de la Kanal D, Christian Sabbagh, a postat pe contul unui site de socializare un mesaj dur si, in acelasi timp, emotionant adresat fiicei lui, care este, dupa cum spune el, “viitorul tarii noastre”.

“Iti scriu tie copil drag! Tu vei duce lupta noastra mai departe!

Noi cei putini, probabil ca ne vom stinge cat de curand. Intr-un mod sau altul. Dar pana atunci luptam. Murim demni, nu ingenunchiati.
In spatele nostru vei veni tu si altii ca tine… Vei prelua spada noastra, pe care nu o vom lasa din mana decat atunci cand ne vom varsa si ultima picatura de sange. Deocamdata esti doar un copil. Prea mic pentru a duce un astfel de razboi. Dar sufletul tau micut si curat intelege perfect ce se intampla in aceasta lume marcata de interese, coruptie si razbunari. Tu ne vei face noua si altora dreptate! Pana atunci insa, tatal tau si alti cativa rasculati vor strange randurile. Capetenia vrajmasa ne-a inconjurat! Luptam pentru viitorul tau si al tuturor copiilor. Pentru o lume curata. Poarta cu cinste uniforma!”, a scris prezentatorul TV, Christian Sabbagh, pe contul oficial de Facebook.

Mesajul i-a emotionat pe admiratorii vedetei Kanal D, peste 1 000 de prieteni virtuali dand like postarii respective, in numai o ora de la publicare.

author avatar
Alina Costache