AcasăMONDENUn cunoscut model autohton a fugit in Germania de frica iubitului ei:...

Un cunoscut model autohton a fugit in Germania de frica iubitului ei: “Bea zilnic si ma batea”

Fotomodelul Elena Hueanu a trecut prin momente de groaza alaturi de iubitul ei, care o batea ori de cate ori se imbata. Aceasta a povestit ca si-a luat copilul si a fugit in Germania pentru a scapa de abuzurile barbatului.

“S-au strans multe lucruri urate care ma dor. Ma doare sufletul, am vrut o familie pentru fiica mea. Am crezut ca nu o sa gasesc un om mai bun ca el. Se pare ca cinci ani de zile nu l-am cunoscut deloc. De cand am ramas insarcinata, s-au intamplat multe si numai Dumnezeu stie ce am indurat. Nu exista zi fara sa nu ma jigneasca, sa ma faca in fel si chip, m-a strans de gat la un moment dat. Incepuse sa bea zilnic si mult, ne certam des din cauza asta. La 17:00 era rupt de beat.

De ziua lui Cristi ne-am certat pentru ca imi era rau. L-am rugat sa nu plece atunci, ci a doua zi. Ne-am certat foarte tare pe tema asta si mi-a dat o palma. M-am lovit de fotoliu si am inceput sa plang. El a iesit in oras cu prietenii. Eu m-am pus in pat pentru ca imi era rau, am inceput sa am sangerari si m-am dus la urgenta. L-am sunat pe iubitul meu, dar el si-a inchis telefonul”, a povestit Elena pentru “Teo Show”.

De asemenea, modelul a mai marturisit ca tatal copilului ei a lasat-o singura chiar si in ziua in care a nascut: “In ziua in care am nascut eram singura. Colega de salon era cu familia care o ajuta sa se relaxeze, sa nasca.  Dupa ce am nascut beam doar apa si mancam numai paine. Am plans zilnic, nu imi puteam reveni. Nu am vrut sa plec din tara. Pentru fata mea fac orice. S-au adunat multe care ma dor. Nu stim decat noi ce s-a intamplat cu adevarat”.

author avatar
Alina Costache