AcasăMONDENMihai Traistariu: "Sper ca LAVINIA sa nu ia BATAIE!"

Mihai Traistariu: „Sper ca LAVINIA sa nu ia BATAIE!”

Vestea ca Stefan Banica Jr. are o relatie cu Lavinia Parva, cea despre care s-a scris la un moment dat – cand cantaretul inca era insurat cu Andreea Marin – ca i-ar fi fost amanta, a uimit pe toata lumea, acesta fiind unul dintre cele mai mediatizate subiecte mondene ale saptamanii.

Printre cei care si-au dat cu parerea legat de subiect se numara si Mihai Traistariu, care spera ca “Lavinia sa nu ia bataie”.

“Nu sunt ‘parerolog’ de meserie, dar, uite, simt nevoia sa ma bag si io ca musca-n lapte… Asadar: 1. Andreea Marin este peste Lavinia, la toate capitolele! 2. Lavinia seamana leit la figura cu Andreea Marin! 3. Da, Lavinia a intrat de cativa ani intr-un con de umbra si s-ar putea sa speculeze momentul! 4. Sper ca Lavinia sa nu ia bataie, cum s-au laudat c-au primit – TOATE precedentele ei! Oricum, ii tinem pumnii! 5. Punem pariu ca Lavinia isi scoate acum un videoclip nou? 6. Pagina de Facebook a Laviniei avea ieri 15.000 de fani! Pun pariu ca peste o satamana are 100.000? Asa e romanul! Prefera circul, scandalul, mondenul, barfa! In loc sa-i dea Like lui Marcel Pavel, care canta demential de bine… lumea prefera… chilotzatele! 7. Apropos: Lavinia a cantat o vreme cu Marcel Pavel! Parca si-atunci citeam ceva prin ziare! Bravo, Lavi! Stii tu ce stii! 🙂 Ai avut intotdeauna teluri inalte! 8. Cine va place mai mult: Stefan Banica sau Elvis Presley? :)”, a scris Traistariu pe contul de Facebook.

Afirmatia cantaretului privind bataia pe care Lavinia ar putea sa o primeasca face referire la caracterul violent al lui  Stefan Banica Jr., despre care, in trecut, s-a scris ca si-ar fi agresat fostele iubite.

author avatar
Alina Costache