AcasăMONDENUn celebru actor a invins cancerul!

Un celebru actor a invins cancerul!

Cancerul face din ce in ce mai multe ravagii in randul vedetelor de la Hollywood. Actorul Hugh Jackman a dezvaluit fanilor sai ca a suferit o interventie pentru a fi tratat de cancer de piele.

Vedeta a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care apare cu nasul bandajat. Jackman le-a marturisit fanilor ca a suferit o interventie chirurgicala pentru a fi tratat de cancer de piele. El a facut o vizita doctorului dupa ce sotia sa, actrita Deborra-Lee Furness, i-a spus ca are niste umflaturi ciudate pe suprafata nasului.

Hugh Jackman a fost diagnosticat cu cancer de piele, mai exact, carcinom bazocelular, o tumora a pielii frecvent intalnita pe zonele care au fost expuse indelung la soare de-a lungul vietii . Din fericire, faimosul actor este acum in afara oricarui pericol. Fanii vedetei care i-a dat viata lui Wolverine au fost impresionati de gestul lui si i-au scris tot felul de mesaje incurajatoare prin care si-au aratat sutinerea si admiratia.

Hugh Jackman ii sfatuieste pe toti  sa foloseasca crema de protectie solara si sa evite expunerile la razele ultraviolete puternice. In plus, daca observa ca ceva este in neregula, sa mearga imediat la medic, pentru a nu fi prea tarziu.

author avatar
Andra Nesu