AcasăMONDENUn artist amendat la Untold 2023 s-a revoltat: "Știți de ce a...

Un artist amendat la Untold 2023 s-a revoltat: „Știți de ce a înjunghiat-o un copil pe doamna profesoară?”

untold-si-neversea

Alți patru artiști care s-au urcat pe scena Alchemy din cadrul festivalului Untold 2023 au fost amendați pentru prestația lor. Printre cei sancționați se numără Cătălin Ștefan Ion – Cheloo și Bogdan Ionuț Pastacă – Ombladon de la Paraziții, dar și Macanache – Constantin-Bogdan Dinescu.

Trapperi de pe scena UNTOLD și nu numai reacționează în masă, acuzând faptul că le este știrbit dreptul la liberă exprimare și creație artistică.

Albert NBN, foarte vehement după scandalul Gheboasă

Albert NBN este unul dintre cei care au fost foarte vehemenți.

V-ați pus pe capul meu…că ce zic eu de doamna profesoară! D-aia a înjunghiat-o un copil pe doamna profesoară. Știți de ce a înjunghiat-o un copil pe doamna profesoară? Că voi în loc să vă bateți capul cu criminali, vă bateți capul cu prostii d-astea, că înjur eu în piese.

Mi-a zis că o să ajung un boschetar. Copilul ăla a înjunghiat-o pe doamna profesoară că a auzit și el pe alții care au înjunghiat și nu s-au dus la pușcărie.

În loc să vă bateți capul cu alții cu care trebuie să vă bateți capul, voi vă bateți capul cu oameni ca noi. Datorită nouă mâncați o pâine”, a transmis Albert NBN.

author avatar
Andrei Ștefan