AcasăMONDENUltima apariție publică a Lisei Marie Presley: imaginile care au stârnit îngrijorare...

Ultima apariție publică a Lisei Marie Presley: imaginile care au stârnit îngrijorare – VIDEO

lisa marie presleyUltima apariție publică a Lisei Marie Presley: imaginile care au stârnit îngrijorare - VIDEO

Mai fragilă ca niciodată și extrem de slăbită, așa a fost surprinsă Lisa Marie Presley în urmă cu trei zile, la gala premiilor Globurile de Aur.

Lisa Marie și Priscilla Presley au participat în urmă cu doar câteva zile la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, unde Austin Butler a fost premiat pentru rolul principal din filmul „Elvis”.

Lisa Marie Presley a participat la cea mai recentă gală a Globurilor de Aur

La Gala de marți, Lisa Marie Presley a părut mai fragilă ca niciodată, slăbită și, la un moment dat, în timpul unui interviu, s-a sprijinit de Jerry Schilling, părând că nu se mai poate ține pe picioare.

Lisa Marie Presley părea să fie instabilă în timp ce era intervievată pe covorul roșu la Globurile de Aur din 2023, unde a participat pentru a susține filmul Elvis, potrivit Daily Mail.

În clip, Presley – care a murit joi după ce a suferit un posibil stop cardiac la casa ei din Calabasas, California – s-a adresat prietenului ei Jerry Schilling, în vârstă de 80 de ani, și i-a spus „O să te apuc de braț” în timp ce i se puneau întrebări.

Ea a părut să vorbească încet și se chinuia să-și găsească cuvintele în timp ce răspundea la întrebări despre starul filmului, Austin Butler.

În urma imaginilor apărute atunci, mai mulți internauți au compătimit-o pe unică fiică a lui Elvis Presley, comentând că trebuie să facă ceva, e slăbită, cineva a spus că pare malnutrită, iar altul a considerat că vedeta nu e bine deloc, îndemnându-i pe fani să se roage pentru ea.

author avatar
Andreea Vlad