Cauta

Uite cum au petrecut vedetele de Sarbatori

De Revelion, majoritatea artistilor au preferat sa urce pe scena. Acolo este, de obicei, petrecerea lor dintre ani, iar concertele dintr-o singura noapte le umplu buzunarele cat altele in zece. „National” a aflat ce au mai facut vedetele de sarbatori.

Andreea Balan stie peste 50 de stiluri de dans

Andreea Balan si-a petrecut noaptea dintre ani pe scena, atragand comentariile criticilor privind tinutele ei. Si imbracamintea Andei Adam a fost in centrul atentiei, de Revelion. Cantareata a sustinut un concert in Ucraina, unde a purtat o rochie de 5.000 de euro.  Adela Popescu a fost si ea pe scena si a cantat pentru prima oara alaturi de DJ Project, la Iasi si Roman, iar iubitul ei, Radu Valcan, a sustinut-o din culise.

Este traditie

Ca de obicei, Andreea Antonescu a cantat in pragul Anului Nou. „Revelionul l-am petrecut prin munca, pe Valea Prahovei. Nu puteam sa rup traditia ultimilor 15 ani chiar acum”, a declarat in exclusivitate pentru „National” Andreea Antonescu.  De Revelion, si Celia a fost ocupata cu doua concerte,  la Petrosani si in zona turistica Parang, dar de Craciun si-a facut timp sa il viziteze acasa pe Costi Ionita.

Si alte vedete au petrecut sarbatorile in tara, alaturi de prieteni. Sotia lui Cabral, Andreea Ibacka, s-a desprins din bratele prezentatorului, la petrecerea de Craciun, pentru a sta la o sueta ca intre fete. Alex Velea s-a distrat si el la o petrecere cu gasca. „Doamnele se uita la Euforia… Noi, baietii, devenim euforici. E mare petrecere la mine”, a scris cantaretul pe contul sau de Facebook.

Teo Trandafir a petrecut Revelionul alaturi de fetita sa, Maia, si de prieteni, la vila sa din Tunari. Insarcinata in sase luni, cantareata Giulia si-a permis o vacanta de sarbatori, dupa zece ani in care, de Revelion, a fost mereu pe scena.

[nggallery id=197]

[youtube]Pr_3k_RedKk[/youtube]

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version