AcasăMONDENUite cat de bine arata iubita lui Dorian Popa, din viata reala!...

Uite cat de bine arata iubita lui Dorian Popa, din viata reala! (FOTO)

Dorian Popa are o relatie cu Elzy Ciocan de mai multa vreme, insa cei doi au trecut prin nenumarate certuri si reimpacari. Cu toate acestea actorului ii sta foarte bine langa iubita din viata reala.

Dorian si prietena lui petrec foarte mult timp alaturi de actorii din Pariu cu viata, care sunt la fel de buni prieteni si-n viata reala. Desi are aceasta relatie, Popa si partenera sa din serial, Alina Eremia, nu au ezitat sa se sarute si in timpul unui concert. Actorul afirma ca Elzy, iubita din viata reala este constienta ca asta este jobul lui, motiv pentru care nu este geloasa.

„Prietena mea intelege ceea ce fac si stie care e diferenta intre munca mea si viata privata. Singurii mei colegi care sunt iubiti si in realitate sunt Criss si Vlad”, a declarat el pentru Ring.

Dorian Popa are foarte mare grija de aspectul fizic, dupa care sunt innebunite toate admiratoarele.

„N-am incercat niciun fel de dieta sau program gandit de altcineva in afara de mine. Mi-am gasit regimul alimentar potrivit metabolismului si, foarte important, psihicului meu in asa fel incat imi mentin exact forma pe care o doresc! Sustin dietele, insa pentru cei care au nevoie de ele”, a adaugat Dorian.

author avatar
Alina Costache