AcasăMONDENUIMITOR! Ce va face Bianca Dragusanu cu buchetul de mireasa!

UIMITOR! Ce va face Bianca Dragusanu cu buchetul de mireasa!

Pregatirile pentru nunta anului sunt in toi, iar Bianca Dragusanu nu stie ce sa mai faca pentru ca totul sa iasa perfect – asa cum isi doreste. In plus, vedeta are planuri mari cu buchetul de mireasa.

Nu mai este mult pana la cel mai important eveniment din viata ei. Daca rochia a fost aleasa, la fel si restaurantul, au mai ramas de pus la punct ultimele detalii legate de buchetul miresei, dar si de aranjamentele florale. Roscata a mers luni la o florarie pentru a discuta cu persoane avizate si despre acest lucru. Vedeta a fost foarte pregatita si a venit cu mai multe fotografii pentru a arata exact ce isi doreste.

Bianca Dragusanu a spus ca buchetul de mireasa ar putea fi realizat din hortensii, iar dupa aceea va fi criogenizat. Astfel, dupa ceremonie, florile vor fi inghetate, petala cu petala si vor avea o durata de viata de 25 de ani. In plus, din dragoste pentru plante, vedeta a marturisit ca pentru decoratiunile care vor imbraca acel culoar prin care vor trece invitatii, a ales florile artificiale. „Nu are rost sa omori atatea flori. Plus ca rezista mai mult si arata foarte bine. Lumea nu va face diferenta intre cele artificiale si cele naturale”, a spus sotia lui Victor Slav la emisiunea lui Catalin Maruta.

author avatar
Anca Murgoci