AcasăMONDENTuncay are dovada ca Violeta, fiica Andreei Marin, il iubeste! Ce i-a...

Tuncay are dovada ca Violeta, fiica Andreei Marin, il iubeste! Ce i-a desenat copila!

Relatia dintre Tuncay Ozturk si Violeta, fiica Andreei Marin, este una deosebita, iar asta nu o spun doar cei doi adulti ci si copila realizatoarei TV, care i-a facut un desen special iubitului mamei ei.

Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de iubire cu fizioterapeutul turc, dar mereu a spus ca vrea sa ii lase timp si fetei ei sa se acomodeze cu ideea ca langa ea se afla un alt barbat. Acum, insa, Tuncay are cea mai buna dovada ca i-a cucerit inima micutei.

Medicul  a fost foarte emotionat de un desen facut de fiica lui Stefan Banica Jr.. Tuncay a postat pe contul personal de Facebook desenul Violetei, in care copila a desenat cateva inimioare, iar in interiorul celei mai mari a scris “Love Tuncai”.  La descrierea imaginii Ozturk a scris un mesaj care i-a emotionat pe prietenii lui virtuali.

“Dovada de dragoste… Este una dintre cele mai semnificative dovezi de dragoste din viata mea. Am luat asta in mana in urma cu doar cateva minute (desenul facut de Violeta, n.r.). Cheia catre dragostea adevarata… sau poarta spre dragostea adevarata. O declaratie de dragoste care nu o va deranja niciodata pe logodnica mea. Cred ca logodnica mea va fi cel mai mare sustinator al acestei relatii. Sunt de parere ca acest mesaj nu este doar o declaratie de dragoste, este un mesaj pentru ea (Andreea Marin, n.r.) cum ca (Violeta, n.r.) este pregatita pentru urmatorul nivel al relatiei noastre”, a scris Tuncay, iubitul Andreei Marin, pe reteaua de socializare.

Foto: Facebook

author avatar
Alina Costache