AcasăMONDENTrend pe covorul roșu: femeile în smoking

Trend pe covorul roșu: femeile în smoking

Costumul formal este, în mod tradițional, rezervat bărbaților de top  pe covorul roșu, dar o serie de vedete feminine au demostrat că și ele pot străluci în smoking.

Celebrități precum Zendaya, Angelina Jolie și Janelle Manoe au purtat smoking pe covoarele roșii în diferite ocazii. Cel mai recent, actrița Hannah Einbinder s-a înfățișat într-un smoking Giorgio Armani, asortat cu paion și butoni de epocă Van Cleef & Arpels pentru a participa la cea de-a 27-a ediție a Premiilor Critics Choice.

Costumele Saint Laurent au fost purtate de Jolie, precum și Emma Watson, în timp ce Rihanna, Amber Herad și Jessica Biel au ales Dolce&Gabbana.

În 2021, Gwyneth Paltrow a readus smokingul în centrul atenției la o prezentare de modă din Los Angeles. Victoria Beckham a îmbrăcat un smoking negru elegant la un eveniment caritabil  din 2010.

Cu toate acestea, smokingul nu a fost chiar o prezență discretă în anii trecuți. Emma Stone a purtat un astfel de costum la premiile People’s Choice 2017, iar Jennifer Aniston la Critics Choice Movie Awards în 2015.

Chiar prințesa Diana a fost văzută în smoking la un concert Genesis din 1984, iar Diane Keaton a făcut titluri de modă în 2004, când a purtat un costum Ralph Lauren la Premiile Oscar.

author avatar
Radu Jacotă
723 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger