AcasăMONDENTraistariu da de pamant cu Cezar Ouatu: “Particip la Eurovision si...

Traistariu da de pamant cu Cezar Ouatu: “Particip la Eurovision si nu vreau sa ma fac de ras cu locul 13”

Mihai Traistariu, unul dintre cantaretii romani care au reusit sa aduca tara noastra pe primele locuri in finalele Eurovision, ocupand locul 4 in anul 2006, se gandeste ca, anul viitor, sa se inscrie din nou in concursul european, daca va mai avea loc.

Conditia ca artistul sa participe din nou la concurs si sa reprezinte Romania este insa sa gaseasca o piesa care sa il faca mandru, pentru ca nu vrea sa se faca “de ras”  cu un loc 13, Traistariu facand aluzie la locul ocupat in 2013 de Cezar Ouatu.

“Am tot auzit ca sunt mari probleme financiare si nu se stie daca Romania va participa anul viitor la Eurovision. Acest lucru ar fi tragic pentru ca Eurovisionul este singurul concurs la care se mai canta muzica de calitate, live. La noi in tara vom ramane doar cu galele facute de casele de discuri la care se dau premii pe prietenii si la care se face playback. Trebuie sa se gaseasca niste sponsori care sa sustina participarea noastra la concurs, mai ales ca suma nu este asa de mare: 50.000 de euro pentru inscriere, iar restul pentru show-ul propriu-zis. Mai ales ca Eurovisionul este un concurs international…”, a declarat Mihai Traistariu pentru spynews.ro, aratandu-si speranta ca se vor gasi sponsorii necesari pentru participarea Romaniei la Eurovision 2014.

De asemenea, cantaretul a precizat ca, in cazul in care se vor gasi banii necesari pentru ca Romania sa participe la competitie, el se va inscrie in concurs. “Am dat sfoara in tara ca astept niste piese bune pentru Eurovision. Am sa fac si eu cateva, am primit deja una – dar mi se pare prea batranicioasa – da, daca gasesc o piesa mai buna decat «Tornero», am sa ma inscriu. Trebuie sa simt ca e o piesa destul de buna, nu vreau sa ma fac de ras si sa iau locul 13”, a mai spus, Mihai Traistariu, facand aluzie la rezultatul obtinut de Cezar Ouatu.

author avatar
Alina Costache