AcasăMONDENTotul despre Andreea Esca: A vorbit despre cum a cucerit-o Adrian Sarbu,...

Totul despre Andreea Esca: A vorbit despre cum a cucerit-o Adrian Sarbu, dar si despre salariul ei!

Andreea Esca, una dintre vedetele de top ale postului Pro TV, a vorbit nu doar despre prima ei intalnire cu Adrian Sarbu, si despre cat de fascinanta i se parea atunci lumea despre care le vorbea el, cat si despre salariul ei.

„Nici nu imi vine sa cred ca au trecut 18 ani de cand am inceput la Pro. Prima data cand am vorbit cu Adrian Sarbu am ramas socata. Spunea lucruri de pe alta planeta. Ca o sa umplem cureta Pro-ului cu mii de oameni, ca ii vom scoate in strada de Revelion, ca vom da autografe pe poze cu noi. Ce sa mai, ne visam la Hollywood si uite ca toate astea s-au intamplat. L-am vazut ca pe un vizionar, desi atunci imi era greu sa cred ce spune”, a povestit Esca pentru adevarul.ro.

Totodata, vedeta Stirilor Pro TV a vorbit si despre copii, pasiunile ei, dar a dezvaluit si motivul pentru care evita sa spuna adevarul despre salariul ei. „Asta cu salariul meu e o legenda. Ma amuz cand vad ca mereu se vorbeste despre asta. Am spus ca intr-o zi o sa il fac public, dar imi e ca lumea nu o sa creada ca ala e si o sa iasa alte polemici. Asa ca, il las ca o legenda, e mai fun”, a mai spus ea

author avatar
Alina Costache