AcasăMONDENTom Sizemore, dus la spital de urgență. Actorul se zbate între viață...

Tom Sizemore, dus la spital de urgență. Actorul se zbate între viață și moarte / Ce șanse îi dau medicii

Tom SizemoreDramă la Hollywood! Actorul Tom Sizemore a murit. Medicii nu l-au mai putut salva, după ce a suferit un anevrism cerebral

Actorul american Tom Sizemore, cunoscut pentru rolurile sale din „Saving Private Ryan” şi „Black Hawk Down”, a ajuns de urgenţă la spital, după ce a suferit un anevrism cerebral şi se află în stare critică.

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa, a anunţat managerul său, Charles Lago.

Tom Sizemore se află în stare critică

Potrivit celor de la The Associated Press, Tom Sizemore, de 61 de ani, a suferit anevrismul peste noapte, în jurul orei 2 dimineața, în timp ce se afla în locuința sa din Los Angeles. Imediat, actorul a fost internat într-un spital, potrivit declarațiilor managerului său, Charles Lago, citat de „USA Today”.

„Tom este spitalizat la terapie intensivă din cauza unui anevrism cerebral”, a spus Lago într-o declarație. „În prezent, el este în stare critică și nu putem decât să așteptăm să vedem ce evoluție va avea. Familia lui este conștientă de riscuri și așteaptă informații de la medici.”

În anul 2000, Tom Sizemore a fost nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o miniserie sau film realizat pentru televiziune pentru rolul său din „Witness Protection” (Martor sub protecţie).

Tom Sizemore s-a luptat cu dependenţa de droguri aproape la fel de mult timp ca şi cariera sa, care s-a întins pe parcursul a zeci de ani, şi a avut multiple conflicte cu forţele de ordine.

author avatar
Andreea Vlad