AcasăMONDENTom Cruise a fost văzut atârnând de aripa unui avion, în zbor!...

Tom Cruise a fost văzut atârnând de aripa unui avion, în zbor! A scăpat actorul cu viaţă?

tom cruise avion misiune imposibilaTom Cruise a fost văzut atârnând de aripa unui avion, în zbor! A scăpat actorul cu viaţă?

Tom Cruise nu se dezminte. Unul dintre cei mai talentaţi actori de acţiune de la Hollywood şi-a riscat din noua viaţa pentru franciza „Mission: Impossible”. El a realizat o cascadorie impresionantă pe aripa unui avion din al Doilea Război Mondial în timp ce face loopinguri.

Actorul american, care filmează pentru „Mission:Impossible 8”, a fost fotografiat de tabloidele britanice în timpul unei scene periculoase.

Avionul a fost fabricat în 1943

Starul, în vârstă de 59 de ani, apare suspendat de aripa unui avion militar din al Doilea Război Mondial: un Boeing Stearman Model 75 din 1943. În imaginile publicate de DailyMail, Tom Cruise apare cu cască şi salopetă maro, într-o poziţie periculoasă (deşi controlată).

Tom Cruise este cunoscut pentru faptul că îşi realizează singur majoritatea cascadoriilor.

„Mission Impossible 7” urmează să ajungă în cinematografe în septembrie 2022 după mai multe amânări. Actorul a spus că la acele filmări „a realizat cea mai periculoasă cascadorie din viaţa sa”.

În timpul unei scene, actorul trebuia să meargă cu o motocicletă pe marginea unei faleze. O secvenţă pentru care şi-a riscat viaţa, a mărturisit el.

author avatar
Andrei Ștefan
388 afisari

2 COMENTARII

  1. Stupid-Boy, filmeaza pentru partea 8 si lanseaza partea 7? Nu ca ar fi (misiune) imposibilid dar hotaraste-te, prostovane.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger