AcasăMONDENTheo Rose, prinsă cu mâţa-n sac: s-a despărţit de iubitul pe care-l...

Theo Rose, prinsă cu mâţa-n sac: s-a despărţit de iubitul pe care-l avea de 5 ani şi s-a combinat cu şeful ei

theo roseTheo Rose, anunţ în premieră despre relaţia cu Anghel Damian: "Facem şi nuntă"

Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin. Cei doi formau un cuplu de 5 ani. Cântăreaţa nu a făcut public faptul că a trecut printr-o despărțire, însă a fost nevoită să recunoască asta și noua legătură amoroasă după ce Cancan a pozat-o în timp ce se săruta pe stradă cu Anghel Damian, actor, regizor și scenarist.

Bărbatul este noul ei iubit și șeful, căci el este regizorul serialului „Clanul”, în care Theo Rose joacă.

Artista confirmă triunghiul amoros

Theo Rose a dezvăluit că de iubitul ei Alex Leonte s-a despărțit cu ceva vreme înainte și că el știe faptul că ea are o nouă relație.

Măi oameni, a apărut acest articol în Cancan, articolul din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea. Lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea.

Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele. Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia.

Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta”, a explicat Theo Rose.

author avatar
Andrei Ștefan
1.005 afisari

6 COMENTARII

  1. Asa e fetili ,e bagaboante..A aparut cineva in viata ei..Tocmai sefu ei regizoru etc..Mai tineti minte pe Lora? Prin turnee mereu cu impresaru ei, cu care sa combinat si la lasat pe barbatsu ..divort..La artiste ochi vad/inima cere…sexu e sex..cit da mult sa fie..

  2. Putorile astea ar omori pentru bani pe ma-sa ,tacsu,copiii ,nepotii,iarba si pe oricine le iese in cale.Pentru aceeasi bani s-ar combina si cu un sarpe.

  3. Băă și cât am sperat că se vor împăca , m-am nenorocit de câte halbe am băut de stress . Dar e de înțeles , a dat șefu cu șarmu în ea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger