AcasăMONDENTeodora Sava face senzație cu noua sa melodie, ”Never Enough”: „Super piesă”!...

Teodora Sava face senzație cu noua sa melodie, ”Never Enough”: „Super piesă”! – VIDEO

Una dintre cele mai bune voci ale tinerei generații, Teodora Sava, și-a bucurat fanii cu o nouă piesă și un clip pe măsură.

E vorba despre „Never Enough”, o melodie scrisă și compusă chiar de Teodora, și produsă de Adrian Radu.

Lansată săptămânile trecute, piesa are un clip aparte, cu iz retro, și imagini realizate de Marius Dobre și Jonny Vieco în Londra. Melodia e plină de emoție și face trimitere la o perioadă din viața amoroasă a interpretei în vârstă de 19 ani, în care a iubit profund, dar fără ca sentimentul să fie reciproc.

Teodora dezvăluie principalul mesaj al noii sale piese

„Nu mă așteptam să lansez această piesă. Scopul său inițial era să-mi descarc furia și tristețea în forma unor versuri, pentru că așa pot scăpa cel mai bine de supărare.

Când am vrut să-i adaug o melodie, am vrut totuși să nu fie prea dramatică, să am o concluzie încrezătoare, că într-adevăr, el nu mă iubește suficient, dar am încercat destul și acum e momentul sa mă vindec. Acesta este principalul mesaj al melodiei”, spune Teodora.

Reacțiile internauților: ”Bravo Teo, îmi place noua ta piesă”

De altfel, videoclipul piesei se bucură deja de mii de vizualizări pe Youtube, dar și de laude din partea internauților care au ascultat melodia. ”Piesa ta să atingă sufletele fanilor !!”, ”Bravo Teo, îmi place noua ta piesă, îți și ii doresc, mult succes”, „Super piesă”, ”Eu chiar nu mai am cuvinte despre vocea ta, este mult prea frumoasă” – i-au transmis câțiva dintre cei care au vizualizat clipul oficial al piesei ” Never Enough”.

Numele și mai ales vocea Teodorei Sava sunt bine cunoscute publicului din România, grație apariției sale la show-uri TV foarte populare în rândul tinerilor, cum ar fi „Next Star” (2013, sezonul 1-finalistă) și X Factor (sezonul 7). Totodată, Teodora a participat încă de copil și la alte concursuri, dar și la diverse emisiuni televizate din toată țara. De altfel, în urmă cu aproape 3 ani, când avea, așadar, doar 16 ani, Teodora Sava a făcut senzație la Roma – VEZI AICI.

Teodora Sava a demonstrat din plin că are talent. Și nu doar la nivel de interpretare a unor cover-uri din repertoriul unor staruri ale muzicii internaționale – cum ar fi „One Moment in Time”, piesă căreia îi dăduse glas celebra Whitney Houston. Tânăra a mai compus în intregime – muzică și versuri – și piesa ”First”, lansată tot în acest an.

author avatar
Andrei Coman