AcasăMONDENTeo Trandafir, SOCATA de ce gest a facut Daniela Gyorfi in timpul...

Teo Trandafir, SOCATA de ce gest a facut Daniela Gyorfi in timpul parastasului mamei sale!

Miercuri dupa-amiaza, in emisiunea pe care o prezinta, Teo Trandafir a marturisit ca a fost uimita de ceea ce a facut prietena ei, Daniela Gyorfi, la parastasul mamei sale.

Vedetei de la Kanal D nu i-a venit sa creada ca artista, in acele momente grele, dadea declaratii, in direct, pentru trei emisiuni mondene. Mai mult de atat! A spus ca i se pare mult mai bine sa se discute, pe la TV, despre nunta Biancai cu Victor decat despre astfel de subiecte triste.

“Uitandu-ma la TV, la emisiunile in reluare sau la referirile care se fac la emisiunile ce se desfasoara in timp ce eu dorm, mi-am dat seama ca distractia este ultima preocupare. Nu numai ca nu se distreaza nimeni, dar mi se pare cumva ‘uau’ ca cineva, in timpul unui parastas, a putut sa intre in direct la TV de trei ori, live. Si cand spun cineva, era vorba chiar despre prietena mea, Daniela Gyorfi, careia ii adresez <<condoleante>>. Nici de nunta anului nu mi se pare normal sa vorbim, dar tot e mai ok de discutat”, a spus Teo Trandafir in emisiunea pe care o prezinta.

author avatar
Anca Murgoci