AcasăMONDENTeo Trandafir e tare mandra: Fiica ei il copiaza pe Mihai Albu!

Teo Trandafir e tare mandra: Fiica ei il copiaza pe Mihai Albu!

Fiica lui Teo Trandafir a luat-o pe urmele lui Mihai Albu. Desi nu are decat zece ani, Maya a facut niste schite de pantofi uluitoare, mai ales ca micuta nu deseneaza incaltari pentru copii, ci pentru oameni mari.

Teo Trandafir este extrem de mandra de fiica sa, Maya, dupa ce a descoperit ca fetita a dezvoltat o pasiune pentru… pantofi, insa nu pentru colectionat, ci pentru schitat. Teo Trandafir a prezentat in emisiunea de la Kanal D o serie de schite pe care le-a realizat fiica sa dupa ce a vazut un album cu pantofi realizati de Mihai Albu.

Desi la varsta ei alti copii nu stiu cum sa isi convinga parintii sa ii lase mai mult timp la joaca, fiica prezentatoarei de la Kanal D si-a dedicat o parte din timp incercand sa creeze propriile modele de pantofi, astfel incat, la un moment dat, dupa ce va mai exersa, sa se poata ridica la nivelul celui care acum pare sa ii fie mentor, Mihai Albu. Fiica lui Teo Trandafir a dat dovada de un adevarat talent, daca ne uitam la ce schite au iesit de pe mainile ei, a unui copil de numai zece ani.

author avatar
Alina Costache