AcasăMONDENTatal lui Serban Huidu, in legatura cu tragediile prin care a trecut...

Tatal lui Serban Huidu, in legatura cu tragediile prin care a trecut familia lui!

Florin Huidu a fost invitat la o emisiune tv unde a vorbit despre tragediile care s-au petrecut in sanul familiei sale.

In ultimii ani, familia binecunoscutului om de radio, Serban Huidu, a trecut prin clipe de grea incercare. Tatal sau a comentat, la Kanal D, faptul ca asupra celor dragi lui s-a abatut un blestem si a incercat sa gaseasca o cauza a lucrurilor mai putin placute care au intervenit in viata sa.

“Este o individa care a stat ea si a socotit cate lucruri rele s-au intampla tin familia mea. Trebuie sa intelegeti ca in orice familie sunt morti, accidente, momente mai neplacute. Este adevarat ca sunt si lucruri la care nu te astepti si noi am trecut prin ele. Nu cred in blesteme. Problema este ca se pune foarte mult accent pe partea rea care i s-a intamplat lui Serban. A avut parte de multe, intr-un timp foarte scurt, dar asta e viata! De ce nu aratati si partea buna? El are multe reusite. A ajutat copiii de la Spitalul de Oncologie. A facut multe”, a spus tatal vedetei la emisiunea “Wowbiz”.

Florin Huidu a povestit ca fiul sau si-a revenit dupa incercarile vietii prin care a trecut. In prezent, omul de televiziune se axeaza pe cariera si nu este exclusa o eventuala revenire pe micile ecrane.

author avatar
Anca Murgoci