AcasăMONDENTatal Andreei Balan: "Eu nu-i cunosc parintii lui Keo"

Tatal Andreei Balan: „Eu nu-i cunosc parintii lui Keo”

Tatal Andreei Balan nu ii cunoaste pe parintii lui Keo. Desi artistii sunt impreuna de sapte ani, si-au construit si o casa impreuna, Sandel Balan spune ca nu a apucat sa ii cunoasca.

Parintii lui Keo sunt cetateni elveteni si cand vin in Romania, stau intr-un apartament din Bucuresti, si din aceasta cauza nu au apucat sa se cunoasca, dar Sandel Balan e increzator ca se vor cunoaste atuni cand Keo o va cere in casatorie pe Andreea.

“Nu i-am cunoscut pe parintii lui Keo, desi acesta se iubeste cu fata mea de sapte ani. Andreea nu i-a adus la noi. Ei, cand mai vin in Romania, ca sunt cetateni elvetieni de ani buni, ca si Keo de altfel, stau intr-un apartament din Bucuresti. u siguranta ca, atunci cand o sa-i ceara mana fiicei mele, o sa ne strangem cu totii. Noi suntem de moda veche, vrem ca fata noastra sa se marite si apoi sa faca un copil, nu invers. Keo e foarte serios si educat. Imi place de el. Oricum, inainte sa devina doamna Mustata, Andreea trebuie sa vina la mine cu socrii de mana”, a povestit Sandel Balan pentru ziarul Libertatea.

author avatar
Andra Nesu