AcasăMONDENTanta lui Teo, despre Pro TV: "Am invatat sa nu ma multumesc...

Tanta lui Teo, despre Pro TV: „Am invatat sa nu ma multumesc cu orice”

Nuami Dinescu, actrita care a devenit cunoscuta telespectatorilor drept Tranta a lui Teo, are numai cuvinte de lauda la adresa trustului din care a fost parte cinci ani de zile.

Vedeta are numai cuvinte de lauda si spune ca experienta traita acolo a fost pentru ea o adevarata scoala. „A fost pentru mine inca o scoala – cam tot cat se face la institutul de teatru, doar ca, de data asta, am „furat” singura meserie si am beneficiat de cea mai buna scoala la care puteam fi. Am furat de la cei mai buni, am invatat cum e cu disciplina in TV, am invatat ca televiziunea nu se face pe genunchi, ca trebuie sa ai respect pentru publicul care se uita la tine, ca trebuie sa simta ca ce faci, faci din dragoste pentru el.

Si-am mai invatat ceva de la ei – sa nu ma multumesc cu orice, sa incerc sa fac mai mult decat mi se cere, sa caut in mine si sa gasesc resurse.Sa nu fug de competitie, sa nu spun nu, sa nu ma tem de caderi, sa incep a doua zi ca si cum ieri ar fi fost o victorie. Nu mi le-a spus nimeni, asta a fost pentru mine spiritul Pro”, a explicat Nuami Dinescu pe blogul sau personal.

„Eu nu mai am nicio colaborare cu Pro TV, sub nicio forma nu mi se poate reprosa vreo tenta de subiectivism, sunt doar onesta si mi-e tare dor de zilele de 1 Decembrie. De atmosfera din ziua aia cand am simtit ca 1 decembrie e o zi speciala, ca e ziua Romaniei si poate, nu intamplator a institutiei Pro TV, cea care a insemnat 5 ani casa mea”, a mai scris vedeta.

author avatar
Andra Nesu