AcasăMONDENSylvia, in rolul de MAMICA! "Mai este putin pana acolo!"

Sylvia, in rolul de MAMICA! „Mai este putin pana acolo!”

Cu siguranta nu mai este mult timp pana cand o vom vedea pe Sylvia Sirbu in brate cu propriul copil. Pana in ziua fericitului eveniment, artista se bucura de bebelusii altora, iar rolul de mamica pare ca o prinde de minune!

In cadrul unui eveniment organizat la Iasi, roscata nu a rezistat tentatiei si a luat un copilas in brate, l-a leganat si pur si simplu l-a sorbit din priviri. Cu zambetul pana la urechi, s-a lasat fotografiata, iar instantaneul a fost postat pe contul sau personal de socializare. Fanilor le-a placut cum ii sta artistei lor preferate in rolul de parinte, dovada si sutele de „like-uri” primite in dreptul imaginii. Chiar daca multi i-au spus ca ipostaza de mamica ii vine ca o manusa, Sylvia a spus ca nu este momentul potrivit pentru a aduce pe lume un copil. „Mai este pana acolo!”, a scris vedeta pe Facebook.

Dupa ce s-a despartit de Andrei de la Alb-Ngru, artista s-a indragostit de un tip pe nume Dragos alaturi de care traieste in prezent o frumoasa poveste de dragoste.

author avatar
Anca Murgoci