AcasăMONDENSurvivor România. Ei sunt cei trei concurenți din echipa Faimoșilor nominalizați pentru...

Survivor România. Ei sunt cei trei concurenți din echipa Faimoșilor nominalizați pentru eliminarea din competiție!

Survivor România. Ei sunt cei trei concurenți din echipa Faimoșilor nominalizați pentru eliminarea din competiție!Survivor România. Ei sunt cei trei concurenți din echipa Faimoșilor nominalizați pentru eliminarea din competiție! (sursa foto: stirileprotv.ro)

Trei reprezentanți ai echipei Faimoșilor, de la Survivor România 2022, au fost propuși pentru eliminarea din competiție.

După ce Războinicii au câștigat dramatic, cu 10-9, înfruntarea pentru imunitate, în episodul difuzat luni seară, în 14 februarie, de Pro TV, Faimoșii s-au văzut din nou în ipostaza de a face nominalizări pentru eliminarea din competiție.

Iar Radu Itu, Otilia Bilionera și CRBL au aflat că sunt nominalizați pentru eliminare. Cel dintâi a fost nominalizat de echipă, la votul colectiv, Otilia de către Laura Giurcanu, câștigătoare a imunității individuale, iar CRBL de către Emil Rengle, care, de asemenea, a câștigat imunitatea personală.

Otilia: „Am o sensibilitate, îmi pare rău”

Otilia a comentat cu vocea gâtuită de lacrimi vestea că a fost nominalizată. „Am o sensibilitate, sunt mai bolnăvicioasă de fel, îmi pare rău. Și mă feresc de frig cât pot acasă, mănânc sănătos, însă aici condițiile au fost foarte, foarte grele. Frig (…), ploi, dar asta este. Adică nu pot schimba, asta sunt. Cu toate astea, cu problemele mele de sănătate, am reușit să aduc puncte echipei, săptămâna trecută, am reușit să aduc și patru puncte la un singur joc”, a mărturisit cântăreața care face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022.

În cadrul ediției de marți seară, ce va fi difuzată de Pro Tv, telespectatorii fideli emisiunii Survivor România 2022 vor afla care dintre concurenții nominalizași vor părăsi competiția din Dominicană.