AcasăMONDENSurpriză pentru cunoscutul actor, în parcul IOR! L-au pictat pe Mihai Bendeac,...

Surpriză pentru cunoscutul actor, în parcul IOR! L-au pictat pe Mihai Bendeac, alături de Happy! – GALERIE FOTO

Mihai Bendeac, cunoscut ca actor, dar și ca jurat la emisiuni TV, a avut parte de o surpriză simpatică, pusă la cale chiar în sectorul în care locuiește. E vorba de un proiect inedit, plin de culoare, ce poate fi admirat în celebrul parc IOR din sectorul 3.

Pictura înfățișând chipul lui Bendeac poate fi zărită, așadar, de către locuitorii sectorului 3 care se plimbă prin acest parc. La fel și pe cea realizată drăgălașului prieten necuvântător al actorului. Și asta pentru că și cățelul Happy a fost la rândul său personaj al ineditei opere de artă ce înfrumusețează un punct electric de transformare din Parcul IOR.

Actorul nu doar că a mers să vadă la fața locului cum arată proiectul pus în practică de cei doi artiști, Cristina Militaru și Gabriel Daradici, ci s-a arătat „copleșit” de un astfel de gest, adresând mulțumiri, de această dată în scris, în chip de comentariu la postarea de pe Facebook a Primăriei Sectorului (PS) 3, prin intermediul căreia s-a anunțat rezultatul ineditului demers.

În imediata apropiere a picturilor a fost locul unde a copilărit actorul

„Astăzi a fost despre actorul Mihai, dar și despre cetățeanul Sectorului 3, Mihai Bendeac, cu care avem de ce să ne mândrim.

De aceea, echipa noastră de pictori, formată din Cristina Militaru și Gabriel Daradici, a înfrumusețat un punct electric de transformare din #ParculIOR și l-au pictat pe Mihai, dar și pe cățelul său, Happy.👨‍🎨👩‍🎨🎨

🦮🚶Veștile circulă repede, așa că actorul, împreună cu Happy au venit în parc să „evalueze” lucrarea. Mihai a fost vizibil emoționat, dar și foarte încântat și le-a mulțumit pictorilor.

Totodată, ne-a povestit că în imediata apropiere a picturilor a fost locul unde a copilărit. Noi am făcut câteva fotografii pentru dumneavoastră, cei care apreciați arta, fie că vorbim despre actorie sau pictură. Weekend plăcut tuturor!

#ILoveS3 #Comunitate”, stă scris în mesajul transmis, în week-end-ul recent încheiat, de către reprezentanții PS3, pe Facebook.

author avatar
Andrei Coman
741 afisari

1 COMENTARIU

  1. Măscăriciul Bendeac e actor? Atunci Ştefan Iordache, George Constantin, Dorel Vişan si atâția alții ce-or fi, bre? Uite, prin asemenea propagandă, susținută de o presă de WC, se duce naibii orice tablă de valori şi se înlocuieşte cu toate pseudo-talentele.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri