AcasăMONDENSurpriză la Pro TV: două concurente noi la Survivor în echipa „Faimoșilor”

Surpriză la Pro TV: două concurente noi la Survivor în echipa „Faimoșilor”

survivor-romania-pro-tv

La Survivor România 2022, în echipa „Faimoșilor”, vor sosi două concurente. După ce unele ca Xonia, Andreea Tonciu sau Roxana Ciuhulescu au plecat din show-ul filmat în Republica Dominicană, producătorii au decis să întărească ambele tabere, „Faimoși” și „Războinici”.

În curând, alături de „Faimoși”, vor veni două sportive de top.

Cine sunt cele două noi concurente de la Survivor?

Ele sunt: Ştefania Stănilă, 24 de ani, campioană la gimnastică artistică. Are în palmares multe medalii obținute la concursuri desfășurate în ţară şi străinătate.

E născută la data de 27 decembrie 1997, la Aninoasa, în 2014 a primit titlul de cetățean de onoare al orașului. Ștefania e campioană europeană în concursul pe echipe, în 2014.

Chelsea Gandrabura e o moldoveancă de 21 de ani venită în România să joace polo la Dinamo, care a recunoscut că numele său celebrU i-a fost dat de tatăl care lucra în cartierul londonez Chelsea (care e și denumirea echipei de fotbal care deține în prezent Liga Campionilor).

Bănel Nicoliţă, ofertat de Pro TV

S-ar putea ca schimbările în echipa „Faimoșilor” să fie și-n rândul băieților. Pentru a face parte din tabăra „Faimoșilor” a fost ofertat și Bănel Nicoliță! Recent apăruse și varianta ca Andreea Tonciu să se întoarcă Survivor România 2022.

Deocamdată, nu a “răsfulat” numele niciunui posibil concurent.

author avatar
Andrei Ștefan